Post by debtdersradepu on Feb 17, 2022 15:02:29 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu neierobežots dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1945 2 classic 2022 version ▞▞▞
Kakāt
Grafikai jābūt labākai un spēlei jābūt perfektai
Šis ir tas pats 1942. gadā, ko es mēdzu spēlēt ar saviem draugiem, kad mēs kopā pavadījām laiku. Tas atsauc atmiņā daudz labu atmiņu, priecīgs, ka to atradu
Čuts Marina loda
Gandrīz ideāls. Saprātīgs izaicinājums, dažādas starta lidmašīnas nodrošina labu dažādību, un reklāmas nav nepatīkamas un sniedz atlīdzību. Spēlei ir arī diezgan labs vizuālais materiāls tās tipam, retro godināšana. Spēle kļūst diezgan intensīva, kad sākat "parasti" un augstāk, tāpēc turpiniet to! Rediģēt: atsauksmes atbildē ir mainīta valoda, tāpēc iepriekšējais komentārs daļēji nav piemērots.
Galīgā garlaicības slepkava. Labākais no labākajiem
Md Sohag Islāms
Strikers vienmēr ir piecas zvaigznes. Man ir Psikyo sirds
Jā, man patīk šī spēle manā grāmatā. Tā ir gluži kā 80. gados, tā ir jautra, paldies par mazuli, šī spēle ir 100% laba lieta
Lieliski, tikai pietrūkst prieka nūjas 👍
STRIKERS 1945 2 classic Spillehall avby
Laba grafika un kopumā aizraujoša!! Mīli šo spēli.
Ok spēle jautri spēlēt. Ātrs temps. Izbaudīja.
Vecās skolas spēle, par kuru mūsdienās bērni nezina..... To dara tikai leģendas..... Lielisks paldies par spēli👍🏼🥳🎉
Ftuu☺☺☺☺☺
Man atgādina sen
Lai gan es neesmu uzaudzis, spēlējot shoot'em'ups, es to apzināju, pateicoties noteikta lielveikalu tīkla mini arkādēm. Man vēlāk bija iespēja izmēģināt šāda veida spēles, un, spēlējot šo spēli, manā sirdī rodas smaids, jo es piedzīvoju bērnību, kādu vēlējos.
Vecmodīga lidmašīnu šāvēja spēle. reklāmu atlīdzība nedarbojas. neliela nobīde starp ekrāna kustību un plaknes reakciju
Patīk šī versija kopš tiem laikiem thnx par šo spēli. Labu darbu, puiši.
Patīk viegli rīkoties
Kalpm
Atkārtoti izdzīvojiet darbību!!! Tā ir mana mīļākā spēle 90. gados... vēlreiz paldies par pieredzi
STRIKERS 1945 2 classic Arkade bsn
STRIKERS 1945 2 classic Arkadne igre nbpk
Tā ir klasiska šaušanas spēle. Pietrūkst visu veco labo laiku.
Turpina avarēt. 🤮🤮🤮🤮🤮
okkkkkk gooooooď
Ieteikums: bumbai un īpašajam ierocim ir jānospiež skaļuma palielināšanas un samazināšanas poga, lai nodrošinātu maksimālu gandarījumu par spēli
Līdzīgi kā īstai arkādes spēlei, bet bez vājas kursorsviras!
Pilns jautrības skatīšanās un spēlēšanās ar draugiem un ģimenes locekļiem
Man tas patika, tas ir jautri, lai gan tas nav tik labi kā citām spēlēm, bet man patīk guns.tas arī gluds un viegli vadāms
Es ļoti izbaudu spēli...
Visvairāk kā vecajos laikos uzvarēju es spēlēju arkādes iam 46 gadus vecs vīrietis paldies😍
Beyblade Burst Rivals Rompicapi odx
tā ir laba spēle episko spēļu spēlēšanai
Old school aplikācija.. ļoti jauka 👍 Thnx