(Android) Super Brawl Universe ресурс за генериране на кодове за измама
Feb 17, 2022 15:08:32 GMT -8
Post by debtdersradepu on Feb 17, 2022 15:08:32 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Brawl Universe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Brawl Universe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ресурс за генериране на кодове за измама ▞▞▞
▞▞▞ Super Brawl Universe 2022 version ▞▞▞
Първият TMNT видео игра, екшън-приключенска игра, в която играчът може да превключва между всяка от четирите костенурки ... Nickelodeon Super Brawl Universe.
Super Brawl Universe Δράση cfkb
Тази игра е супер забавна! Единственият проблем, който имам в момента, е, че играта не ми позволява да сменя членовете на моя екип. Ще ми позволи да превключвам между трите, които първоначално избрах. Но не ми позволява да използвам другите си налични плейъри. Моля поправете!!
Наистина ми харесва засега, но бих искал да ми позволят да вляза в стария си акаунт, също има проблем с Анджелика, нейните удари не се свързват
страхотна графика и хубави бойни умения за всеки, това също ме държи зает, когато няма какво да правя и обичам всички герои, които сте поставили в играта, но понякога замръзва, но това е добре😁😁👌
Тази игра е забавна, но много ограничена, като ви позволява да надграждате играчите си, но ви кара да играете срещу играчи от по-високо ниво. Добавете опция за закупуване на електрически прозорци, вместо да се налага да ги „търсите“.
Тази игра има едни от най-добрите и забавни герои! Някои от тежките атаки са толкова смешни като тези на Патрик. Той удря врага, който отскача по корем! Като цяло много добро изживяване! Продължавайте да правите повече такива игри, моля! Освен това, може би да добавите още режими? Като 5- Player Deathmatch или нещо подобно? Може би?
Играта е невероятна, но все още има някои грешки, като когато някога моят герой все още удря и аз спечелих, не показва победния празник и можете да добавите цветове върху героите както преди и нов Mr Krabs от Спондж Боб и да добавите още знаци, но не премахвайте тези
Току-що изтеглих тази игра и я изпробвах за малко. Все още малко се овладявам. В по-голямата си част това е доста проста забавна и пристрастяваща игра с всички герои на Nickelodeon. Доста готино, така че го харесвам. Препоръчайте тази игра!!!
Super Brawl Universe е забавна игра, но играта отнема толкова време, за да се зареди и се освобождава в средата на играта. толкова е дразнещо. Обичам да я играя, така че не получавайте тази игра.
Интересна концепция на играта, но много не успява да предостави интуитивни контроли. Никога не мислите, че сте загубили, защото ви липсват умения, а заради контролите. Понякога блокирането не се регистрира или задържането на дясната страна на екрана се разглежда като нормална атака
Това забавление се биете и когато приключите битката, някога ще получите нов отбор, който да спечели, опитайте тази игра, която е забавна
Играта е яка
Тази игра има толкова много грешки. Изглежда като неготова игра за публикуване. Умението на всеки кавгаджия не е баланс. Това е лудост. Същото е с всеки герой, който има способност за отрова. Много лошо. И наскоро загубих малко злато без причина и моят скъпоценен камък се увеличи на 100. Класацията ме изрита, така че трябва да играя поне 1 път. Толкова много бъгове.За някой, който обмисля да играе тази игра, ви предлагам да не я изтегля. Няма значение, ако все пак опитате. Тогава ще разберете колко лоша тази игра.
забавна игра, но бойната механика е ужасна. Сякаш нямате друг избор, освен да бъдете ударен, избягването му е абсолютно ужасно. Играх на MCOC, TFTF, Injustice и PRLW никога не съм имал проблем със защитата, т.е. блокиране и размахване
Има някои неща, които трябва да променят като зеления Спондж Боб и защо са го пуснали в играта, той е просто изтръгната версия на Спондж Боб.
슈퍼브롤 유니버스 액션 vyf
Наистина добра игра препоръчвам я, защото е хубава за дъждовен ден, а освен това минава време и е много забавна. Но би било страхотно, ако можем да добавим други герои като пауър рейнджъри и подобни неща, но да, това е добра игра
Опростено и нещо, което трябва да изтеглите за детето си, ако харесва бойни игри, но има микротранзакции, така че бъдете внимателни и се уверете, че нямате информация за кредитната си карта в Google
SpongeBob SquarePants: Patty Pursuit - SpongeBob VS Meca Plankton (iOS Gameplay). Показвания 119,330 ... Nickelodeon Cartoon Universe.
страхотни 3D ефекти и героите, които познаваме и обичаме. Това обаче е унищожена бойна игра. ужасно неотзивчивостта му и откриването на удари е хазарт. има нужда от пълен ремонт, за да може да се играе.
Сложете повече герои и от други детски канали, например от супер седем,дизничанал,екидс,бумеранг и картонетолърк, хайде имате много материал, хайде направетего😀😀😀.
компютърната версия беше по-добра, но беше хубаво да видя героите, а не 2D снимки.
Харесвам играта, но има един проблем. Опитвам се да взема Ang и има ежедневна мисия, в която трябва да спечеля мисия 2 в действие 1. Вече я победих. Когато отида до него, за да изпълня ежедневната мисия, не ми позволява да го изиграя отново. Досадно е, тъй като се опитвам да намеря Анг.
Хайде момчета, това е бойна игра, нали?! няма комбо прекъсване, няма скок, няма дори глас на герой ?! положете малко усилия в тази игра, моля .. дори не искам да хвърля парите си в тази игра
Super Brawl Universe Akční jtp
Страхотно е, но трябва да добавите други герои, като: Пинки, Бабс, Джей Джей, Чъки, Фил, Лил, Кими, Дони, Найджъл, Деби, Елиза, Филбърт, Бъдьос, Суей Суей, Кета, Газ, Диб, Так, Джералд , Гръмките сестри, Вики, Крокър, Анси, Оли, (забравих името на момичето) Бунзен, Аманда, Майки, Скуидуард, Планктон, г-н Крабс и Рони Ан.
ОБИЧАМ тази игра, но единственият ми проблем е, че отключих Arena 2 и Krabby Patty Challenge и съм до 4-та част от нея. Това също е урок, така че играта НЯМА да ми позволи да я пропусна, тя започва диалог веднага щом приложението се зареди и след това ме принуждава да премина към предизвикателства. Както казах, аз съм на 4-та част и е заключена, но ми казва да щракна върху нея. правя и нищо не се случва. моля, помогнете ми да реша проблема и ще се радвам да оценя 5 звезди
Въпреки че ми се иска да има малко повече в играта (въпреки че скорошната актуализация е доста страхотна), мисля, че тази игра е много забавна! Бих искал да видя още герои в бъдеще и може би още няколко комбинации, добавени към битките, биха били хубави вместо просто същите стари 4 различни типа атаки и предполагам "окончателно разбиване".
Сгоден приготви се ако можеш playstation brawl stars
И така, Nickelodeon преправи детска игра със сърце- И е гадно. Битките са просто куци и дори няма толкова герои за игра, колкото- Толкова рядко е да получите нови кавгаджии. Вместо това, вие сте останали със същите 3 за това, което ви се струва завинаги. Но е смешно да гледаш как детството ти се преборва. (Добавянето на Rise of the TMNT беше добро докосване. Нека RIP ) Изтеглете играта, ако искате, но не казвайте, че не съм ви предупредил за скуката, която удари пляскаш по лицето.
Играта е страхотна и всичко, но списъкът с приятели и възможността да се биете с приятели също биха ми харесали и Tuck от Mlaatr в играта. но е добре за игра, просто става скучно след малко.
Добра забавна игра. Много забавно! Не ми позволява да се карам вече 3v3, просто натоварва и отнема енергията ми. Когато се коригира, ще получите 5 звезди!
Наистина ми се иска да дадат на Дани Фантом по-добър модел, действията му са страхотни. Звуците му се нуждаят от подобрение, като например звукът от пръскане, когато използва призрачния му вой, не работи добре, хак, защо не стар аудио клип от шоуто? Но изглежда почти като рециклиран модел на кожата от една от старите игри на Nicktoons. Тими дори изглежда по-добре от него, така че защо не и момчето-призрак, защо не? От един и същ създател ли са?
My Home - Design Dreams Nezahtjevne igre fhu
Преди актуализацията на 6-9-20 тази игра беше страхотна. Сега е глупост. Половината от случаите, когато удряте някого, това не се регистрира, тогава заемам 1-во място в лигата и няма да ми позволи да си взема приходите. След това отнемате всички събития. Някак скучно сега. Също така отварям сандък и получавам 1 артикул за всеки герой.
Super Brawl Universe Hərəkət qgse
Играта е забавна и пристрастяваща, но енергията ме спира да играя. Освен това компютрите са толкова несправедливи. Не можете да ги нараните.
Много добра игра лубимят ми герой е Леонардо от костенурките нинджа
се чувства евтин и TMNT изглежда нелепо. играта се чувства липса, когато става дума за битка и звуците са странни. като цяло се чувствам като нещо, което бих направил за моя компютърен клас в колежа.
Отървете се от автоматичното изцеление, защото това е до надмощие, също така можете да добавите още неща за аватарите и можете ли да добавите, ако играете соло, все още можете да печелите трофеи, благодаря
Много забавна игра, но понякога има проблеми и тогава трябва да изляза от играта и да се върна
Добре, но може да е по-добре, все още има няколко грешки, като забавяне от време на време, но току-що започна и изглежда забавно.
Тази игра беше наистина забавна досега! Графиката е наред, но това е чудесно за потребители, които нямат супер добри телефони. Това е гладка, прогресивна, но предизвикателна мобилна игра. Единственото ми оплакване е, че трябваше да пуснат тази игра преди много години!
Времето за зареждане на играта отнема твърде много време, което намалява изживяването